• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Wilt u op stap met uw bedrijf, vereniging, vriendengroep of familie? Comfort Touring zorgt er graag voor dat u comfortabel reist. Voor iedere groep hebben wij een passende oplossing. Of u nu kiest voor een luxe VIP-bus of een standaard dubbeldekker. Bij ons kunt u terecht voor bussen in allerlei verschillende klassen en maten. Zo hebben wij kleinere bussen voor als u dagje met een kleine groep op stap gaat. Maar als u met de hele voetbalclub naar de Efteling wilt, hebben wij dubbeldekkers voor u klaarstaan.

Het is ook mogelijk om de organisatie van uw dagje uit volledig uit handen te geven. Wij hebben ruime ervaring met dagtochten en kunnen u ook een aantal suggesties doen die bij uw groep passen. Wij kunnen alles voor u regelen van een koffiestop onderweg tot toegangstickets of een stadgids tijdens een rondwandeling. Vraagt u ons rustig om een aantal ideeën voor uw dagje uit.

Touringcar Zuid-Beijerland huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen: 0186 633 666.