• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Jarenlange ervaring met touringcarverhuur

Bij Comfort Touring bent u aan het juiste adres voor touringcarverhuur in de Hoeksche Waard en de Randstad (o.a. Rotterdam). Wij hebben jarenlange ervaring en we werken samen met gerenommeerde touringcarbedrijven. Dit betekent dat ons aanbod breed is. Voor iedere groep hebben wij een passende oplossing.

Bij Comfort Touring staat comfort hoog in het vaandel, uiteraard denken wij hierbij aan een goede service, kwaliteit en de nodige flexibiliteit. Of het nu gaat om een schoolreisje, dagtocht, bedrijfsuitje, transfer of reis, wij zorgen voor het juiste vervoer.

Ook met het organiseren van complete uitstapjes hebben wij veel ervaring. Als u de organisatie uit handen geeft, zorgen wij voor een onvergetelijk dagje weg met uw bedrijf, vereniging, familie, school of vriendengroep. Wij hebben geen eigen touringcars in beheer. Wij bemiddelen in het huren en verhuren van touringcars en maken uitsluitend gebruik van bedrijven die aangesloten zijn bij DEKRA.


Touringcarverhuur in de Hoeksche Waard en de Randstad

Comfort Touring is gevestigd in Oud-Beijerland in de Hoeksche Waard (net onder Rotterdam). Wij verzorgen al jarenlang met veel plezier uitjes en touringcarvervoer voor scholen, bedrijven en verenigingen uit de omliggende dorpen zoals Heinenoord, Strijen, Puttershoek, Klaaswaal, Maasdam, s’-Gravendeel, Nieuw-Beijerland, Westmaas, Numansdorp en Zuid-Beijerland. Comfort Touring is thuis in de Hoeksche Waard! Maar we vervoeren ook veel groepen uit de Randstad, zoals uit Rotterdam en Amsterdam.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Reisvoorwaarden
Comfort Touring is geen lid van ANVR en SGR, maar om onze klanten toch deze zekerheden te bieden werken we samen met touroperator Image Holidays. Bij een boeking ga je geen reisovereenkomst aan met Comfort Touring, maar met Image Holidays (aangesloten bij ANVR, SGR, Calamiteitenfonds en Geschillencommissie Reizen). Image Holidays is feitelijk uitvoerder van de reis. Dit geldt niet voor touringcarvervoer en onze dagtochten.

Op het touringcarvervoer via Comfort Touring zijn de KNV-voorwaarden van toepassing.

Touringcar huren doet u bij Comfort Touring