Schoolreisje: de leukste dag van het jaar

Als u met uw klas op schoolreis of excursie gaat, is dat één van de leukste uitjes van het jaar. Wij snappen dat als geen ander. Even met elkaar het reken- en taalwerk laten voor wat het is en met de bus op reis naar een mooie bestemming. Op onze website hebben we een aantal populaire uitjes op een rijtje gezet om u een idee te geven van schoolreisjes die bij ons te boeken zijn.

Andere wensen
Zit het uitje dat u voor uw klas in uw hoofd heeft er niet bij? Geen nood, wij horen graag wat uw wensen zijn en maken zo nodig een programma op maat. Alles om ervoor te zorgen dat het schoolreisje inderdaad de leukste dag van het jaar is. Het is ook mogelijk om alleen een touringcar (of meerdere) te boeken.

Meer informatie of offerte aanvragen
Weet u al waar u naartoe wilt en bent u benieuwd voor welke prijs wij dat aan kunnen bieden. Laat uw gegevens achter op onze offertepagina en wij komen bij u terug met een vrijblijvend voorstel. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen of mailen als u een vraag heeft. Bel met 0186 633 666 of stuur ons een mailtje via info@comforttouring.nl.

Al onze opties voor het boeken van een schoolreis

1. Korte schoolreizen of excursies
Een middagje naar een boer een paar dorpen verderop, een ochtend naar het museum of een tocht langs interessante bedrijven in de regio? Ook voor korte programma’s regelen wij passend vervoer.

2. Schoolreizen: hele dag
Of u nu de hele dag naar de Efteling gaat of dat u meerdere bestemmingen opneemt in uw programma, de chauffeurs brengen u graag van A naar B en weer verder om aan het einde van de dag met een bus vol tevreden leerlingen huiswaarts te keren.

3. Schoolreizen: arrangement
Wij nemen u graag werk uit handen. Als u het programma voor de schoolreis rond heeft, regelen wij graag alle zaken voor u. Denkt u daarbij aan toegangstickets, een rondleiding of een stop onderweg bij een gezellig pannenkoekenrestaurant voor de lunch. Wij kennen alle leuke plekjes in Nederland, dus we kunnen u ook helpen met het samenstellen van het programma.

4. Meerdaagse schoolreizen
Lekker een weekje op kamp in de bossen of genieten van een sportieve week langs de Zeeuwse kust met de klas? Ook dan kunnen wij het vervoer voor uw leerlingen verzorgen. Heeft u de touringcar meerdere keren nodig in die periode? Geen probleem, we nemen het programma graag met u door.

5. Buitenlandse schoolreizen
Wilt u naar Disneyland Parijs of misschien zelfs wel naar Europapark in Duitsland? Ook schoolreizen over de grens behoren bij ons tot de mogelijkheden. Wij hebben veel ervaring met meerdaagse buitenlandse reizen. Als u met uw school een periode naar het buitenland wilt, kunnen wij u helpen met het programma, het vervoer en overnachtingen.

Veiligheid
Met een grote groep op stap is altijd een hele verantwoordelijkheid. Het is goed om te weten dat u zich in ieder geval geen zorgen hoeft te maken over veilig vervoer. Onze bussen zijn veilig en de chauffeurs houden zich aan bepaalde regels om ervoor te zorgen dat de passagiers veilig zijn, zoals voldoende pauze nemen.

Uiteraard heeft u zelf als school of begeleider ook verantwoordelijkheid tijdens het vervoer van de leerlingen. Zorg bijvoorbeeld voor voldoende begeleiders en spreek van tevoren de regels die in de bus gelden door met de leerlingen.