• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Wilt u vanuit ‘s-Gravendeel (of een andere plaats) op stap met een bus? Dan bent u bij Comfort Touring aan het juiste adres. Wij vervoeren al jaren groepen naar bestemmingen in Nederland en Europa. Een dagje uit met uw vereniging, zakelijk vervoer met een luxe VIP-bus of vervoer tijdens een familiefeestje. Het kan allemaal geregeld worden. Voor iedere gelegenheid hebben wij passend vervoer.

Wij hebben ook ruime ervaring met de organisatie van dagtochten. Dat betekent dat wij ook een dagje uit van A tot Z voor u kunnen organiseren. Andere opties zijn ook mogelijk, bijvoorbeeld het regelen van toegangstickets bij pretparkbezoek of het reserveren van een restaurant onderweg voor een lekkere maaltijd. Wat u ook wenst, wij zorgen er graag voor dat u onbezorgd op stap kunt.

Touringcar ‘s-Gravendeel huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen: 0186 633 666.