• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Hoogvliet

Bent u op zoek naar een touringcar of speciale bus voor uw groep, bedrijf school of vereniging. Via Comfort Touring kun u makkelijk een touringcar huren in Hoogvliet. Comfort Touring is gevestigd in Oud-Beijerland, net ten zuiden van Hoogvliet. Wij bieden u een breed wagenpark zodat we iedere groep naar wens kunnen vervoeren. Of u nu met de voetbalvereniging een dagje naar Walibi wilt of met een luxe bus zoekt voor een bruiloft met een select gezelschap. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden en prijzen.

Voordelen touringcar huren bij Comfort Touring

Wij begrijpen heel goed dat u uw uitje zo goed mogelijk wilt organiseren. Het vervoer moet dan ook in orde zijn. Kiest u voor Comfort Touring dan kiest u voor:

Touringcar huren in Hoogvliet – meer informatie

Wij brengen u graag naar uw bestemming en brengen u ook weer thuis. Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen? Laat dan uw gegevens achter op onze offertepagina. Wilt u gelijk meer informatie over de mogelijkheden bij Comfort Touring. Bel met 0186 633 666. Eén van onze adviseurs neemt dan met u door wat de opties zijn en wat de prijzen zijn.

Schoolreizen of dagtochten Hoogvliet

Comfort Touring verhuurt niet alleen tourigcars en bussen, maar u kunt ook bij ons terecht voor een schoolreis of complete dagtocht. In de omgeving van Hoogvliet is genoeg te beleven. Een dagje Rotterdam met een bezoekje aan de Maasvlakte of rondkijken in één van de vele musea. Ook voor scholen zijn er in de regio ontzettend veel leuke bestemmingen. Uiteraard rijden wij u ook graag naar een bestemming buiten de regio of zelfs naar het buitenland. Zo gaan wij regelmatig met groepen naar Disneyland Parijs.

Touringcar huren doet u bij Comfort Touring