• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Delft

Wilt u een touringcar huren in Delft? Wij organiseren graag uw vervoer. Comfort Touring heeft jarenlange ervaring met het vervoeren van groepen van A naar B en weer terug. Een kort ritje naar een bestemming bijna om de hoek of juist een dagje naar een bestemming in het buitenland. Wij rijden onze klanten altijd met veel plezier naar daar waar ze naartoe willen. Wij zijn gevestigd in Oud-Beijerland (net onder Rotterdam) en veel van onze klanten komen uit de Randstad.

Onze mogelijkheden

Comfort Touring biedt een breed wagenpark. Of u nu een minibus zoekt of juist een dubbeldekker. Wij kunnen iedere groep een passend aanbod doen. Ook de inrichting van de bus kunnen we zo nodig aanpassen. In sommige kleinere bussen kunnen we zitjes maken of een koelkast aanbieden. Er zijn verschillende opties mogelijk. Ook heel grote groepen kunnen bij Comfort Touring terecht voor het huren van een touringcar. Alle touringcars zijn inclusief een chauffeur. U kunt de touringcars ook huren voor meerdaags vervoer.

Complete dagtochten en schoolreizen
Comfort Touring doet meer dan alleen het verhuren van touringcars. U kunt bij ons ook terecht voor een complete dagtocht. Wij regelen uw complete dagje uit, ook als u zelf geen idee heeft voor de invulling van het programma. Wij hebben ideeën genoeg. Door onze ervaring weten we ook waar u met uw groep lekker een hapje kunt eten. Ook schoolreisjes regelt u bij ons. Wij helpen u graag door ook toegangstickets en/of rondleidingen voor u te regelen. Wij hebben een aantal voorbeelden op de website staan. Uiteraard zijn alle bestemmingen mogelijk.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een touringcar huren in Delft? Als u uw gegevens bij ons achterlaat via onze offertepagina, dan nemen wij contact met u op. U ontvangt van ons een vrijblijvende offerte. Direct weten wat de prijs voor uw vervoer is? Bel ons dan op 0186 633 666.

Een touringcar huren in Delft? Comfort Touring biedt een breed wagenpark van minibus tot dubbeldekker