• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Comfort Touring verzorgt al jaren vervoer voor allerlei groepen vanuit de Hoeksche Waard, dus ook vanuit Westmaas. Of u nu met een grote groep bent of niet, wij hebben voor iedere groep een passende oplossing. Zo kunt u bij ons terecht voor een dubbeldekker maar ook voor een luxe VIP-bus die bijvoorbeeld heel goed geschikt is voor zakelijk bezoek. En als u een familiefeestje hebt met verschillende locaties, dan hebben wij ook kleinere bussen voor het vervoeren van uw gasten. Heeft u meer ruimte nodig tijdens een sportief dagje uit? Wij kunnen ook een bus regelen met een (fietsen)aanhanger. De mogelijkheden zijn eigenlijk oneindig.

U kunt het plannen van een dagje uit ook volledig uit handen geven. Wij hebben jarenlang ervaring met de organisatie van leuke dagtochten. Zo weten wij de leukste restaurants voor grote groepen of kunnen wij u helpen met het organiseren van een uitje naar een locatie die echt bij uw interesse past. Wij kunnen ook een deel van het dagje uit voor u regelen, bijvoorbeeld toegangstickets, zodat u niet in de rij hoeft te staan.

Touringcar Westmaas huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen: 0186 633 666.