• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Comfort Touring is al jaren actief in de Hoeksche Waard op het gebied van tourincarverhuur. Ook vanuit Strijen brengen wij u graag naar uw bestemming. Of dat nu dichtbij is of misschien zelfs in het buitenland. Wij hebben ook voor iedere groep een bus. Of u nu met de hele voetbalvereniging een dagje naar de Efteling wilt of bijzonder vervoer nodig heeft voor een uitje met uw familie.

Wij kunnen ook een hele dag voor u regelen als u met uw vereniging of familie op pad wil. Wij hebben jarenlang ervaring met dagtochten en weten waar u leuk een dagje uit kunt en eventueel ook een hapje kunt eten. Zo regelen wij een geheel verzorgd dagje uit voor u.

Heeft u een keer vervoer nodig op uw werk? Ook daar hebben wij veel mogelijkheden voor. Wat denkt u bijvoorbeeld van een echte VIP-bus voor als u belangrijke gasten ontvangt of een kleinere bus voor een rondrit langs meerdere locaties. De mogelijkheden zijn haast oneindig.

Touringcar Strijen huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan.