• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Bent u op zoek naar passend vervoer voor uw groep vanuit Numansdorp (of een andere plaats)? Comfort Touring heeft een oplossing voor iedere groep. Of u nu met 500 personen een dagje naar de Efteling wilt of met zakelijk bezoek een aantal vestigingen van een bedrijf wil bezoeken. Wij bieden kleine bussen, touringcars met (fietsen)aanhanger, dubbeldekkers, VIP-bussen en het is uiteraard ook mogelijk om passend vervoer te regelen voor mensen die meer ruimte nodig heb in de touringcar doordat ze in een rolstoel zitten.

Het is ook mogelijk om meer dan alleen het vervoer via Comfort Touring te regelen. Wij hebben jarenlang ervaring met het organiseren van complete dagjes uit. Dus een programma dat past bij uw groep, een hapje eten, koffie met wat lekkers. Het is allemaal mogelijk. Of als u naar een pretpark gaat, kunnen wij bijvoorbeeld de toegangstickets voor u regelen. Zo hoeft u niet in de rij bij de kassa te staan.

Touringcar Numansdorp huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen: 0186 633 666.