• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Wilt u vanuit Nieuw-Beijerland (of een andere plaats) op stap met een touringcar? Comfort Touring biedt een grote hoeveelheid verschillende touringcars aan. Of u nu kiest voor een luxe VIP-bus of een dubbeldekker, het kan allemaal. Voor iedere groep hebben wij een passende oplossing. Van kleine groepen tot verenigingen of scholen van 500 personen. Wij brengen onze groepen graag comfortabel naar hun bestemming of dat nu in Nederland is of buiten de grens.

U kunt naast het huren van een bus ook bij ons terecht voor complete dagprogramma’s. Zo kunnen wij toegangstickets voor u regelen maar ook een compleet dagje uit – van programma tot maaltijden of een eventuele overnachting. Wel zo fijn om alles goed geregeld te hebben voor u vertrekt. Door de organisatie van uw dagje (of meerdere dagen) uit handen te geven bespaart u niet alleen zelf tijd, maar zo weet u dat alles goed in orde is én u niet voor verrassingen komt te staan. Zo weten wij bijvoorbeeld waar u met een groep prima kunt eten of waar u zonder gedoe een lekkere kop koffie met wat lekkers kunt nemen.

Touringcar Nieuw-Beijerland huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen: 0186 633 666.