• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Al jaren is Comfort Touring actief op het vlak van touringcarverhuur in de Hoeksche Waard. Vanaf alle plaatsen , dus ook vanuit Maasdam, brengen wij u naar uw bestemming. Of u nu met een kleine groep bent of met 500 personen. Dat maakt voor ons niks uit. Wij hebben voor iedere groep een passende oplossing.

Comfort Touring heeft een breed aanbod van bussen. Of u nu een luxe kleine VIP-bus nodig heeft of een dubbeldekker. Wij kunnen het allemaal voor u in orde maken. Zo kunt u met een gerust hart uw dagje uit aan ons overlaten. Wij kunnen ook meer voor u doen, bijvoorbeeld toegangstickets regelen, een koffie- of lunchstop onderweg of zelfs een volledig dagje uit.

Dus of u nu een dagje uit wil met familie, een bedrijfsuitje organiseert of met uw vereniging op stap gaat, wij zorgen ervoor dat u comfortabel reist.

Touringcar Maasdam huren?

Wilt u passend vervoer huren? Vraag bij ons naar de mogelijkheden. U kunt natuurlijk ook eerst verder kijken op onze website. Bekijk onze mogelijkheden of vraag gelijk een offerte aan. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd bellen: 0186 633 666.