• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Vlaardingen

Wilt u een touringcar huren in Vlaardingen? Dan bent u bij Comfort Touring aan het goede adres. Wij zijn gevestigd net ten zuiden van Vlaardingen en hebben een breed wagenpark. U kunt bij ons terecht voor al uw vervoer van groepen naar zeer diverse bestemmingen. Of u nu een school bent en met 450 leerlingen naar een pretpark wilt of dat u een kleine bus zoekt om de gasten van uw bruiloft naar een andere feestlocatie te vervoeren. Wij bieden passend vervoer voor iedere groep. Weten wat wij voor u kunnen doen? Bel ons op 0186 633 666.

Vanaf 15 personen

Bij Comfort Touring huurt u al een touringcar vanaf 15 personen. De grootste touringcars zijn geschikt voor 90 personen. Bij grotere groepen zetten wij vanzelfsprekend meerdere bussen in. De touringcars kennen verschillende comfortklassen. Wilt u daar meer over weten dan kunt u dat bij uw offerteaanvraag aangeven.
Onze touringcars komen altijd bij u voorrijden met een chauffeur die zich houdt aan de geldende veiligheidsregels voor touringcarvervoer.

Wij brengen u graag naar alle bestemmingen binnen Nederland of juist daarbuiten. Zo rijden we jaarlijks meerdere keren naar bestemmingen als Disneyland Parijs of populaire steden als Brussel en Londen.

Ook schoolreizen

Bij Comfort Touring kunt u als school ook terecht voor een complete schoolreis. Wij bieden een compleet dagje uit inclusief vervoer en de tickets. Als u dat wilt kunnen we zelfs zorgen voor een ijsje of snack op de bestemming. Zo hoeft u niks te regelen ter plaatse.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Hoe kunt u een touringcar huren in Vlaardingen? Door uw gegevens achter te laten op onze offertepagina. U ontvangt dan van ons een vrijblijvende prijsopgave. Liever direct contact opnemen? Bel ons op 0186 633 66. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden of geven een prijs aan u door.

Touringcar huren doet u bij Comfort Touring