• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Hellevoetsluis

Wilt u op stap met uw bedrijf, groep, vereniging of school? U kunt bij Comfort Touring een touringcar huren in Hellevoetsluis. Wij zijn gevestigd in de Hoeksche Waard – net onder Hellevoetsluis. U kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten bussen, van luxe minibus tot aan dubbeldekker. Dus of u nu met een grote groep naar een pretpark wilt of juist met een kleine groep op bezoek bij verschillende bedrijven in de regio. Comfort Touring zorgt vervoer dat aansluit bij uw wensen. Bel ons voor meer informatie of een prijsopgave op 0186 633 666.

Mogelijkheden touringcar huren in Hellevoetsluis

Comfort Touring biedt heel veel mogelijkheden voor het huren van een touringcar. Met een breed wagenpark kunnen wij aansluiten bij iedere wens. U kunt bij ons terecht voor kleine bussen, maar ook voor dubbeldekkers voor grote groepen. De kleinere bussen zijn naar wens aan te passen door bijvoorbeeld zitjes in de bus te maken met tafels of een gevulde koelkast voor een drankje onderweg. Deze opties zijn niet standaard. Vraag dus altijd naar de mogelijkheden als u op zoek bent naar wat meer luxe in de bus. Al onze bussen rijden bij u voor met een  ervaren en vriendelijke chauffeur.
Wij brengen u naar alle bestemmingen in Nederland op alle tijdstippen die u maar wenst. Wij verzorgen ook meerdaags touringcarvervoer naar het buitenland of bijvoorbeeld een dagje naar Disneyland Parijs.
Comfort Touring organiseert ook al jaren dagtochten en schoolreizen. Als u dat wenst maken we zelfs een programma op maat voor u of regelen wij de toegangstickets.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een touringcar huren in Hellevoetsluis? Neem dan contact met ons op. Bel op 0186 633 666 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een vrijblijvende offerte.

Touringcar huren doet u bij Comfort Touring