• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Dordrecht

U wilt een touringcar huren in Dordrecht? Comfort Touring, gevestigd net ten westen van Dordrecht, heeft een breed aanbod aan touringcars, van minibus tot dubbeldekkers. Of u nu met een kleine groep bent of juist met veel, wij regelen passend vervoer voor uw groep. We hebben jarenlang ervaring met het vervoeren van bedrijven, (sport)verenigingen, scholen en andere groepen. De chauffeur brengt u met plezier naar uw bestemming en weer terug, zowel binnen Nederland als daarbuiten. Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave: 0186 633 666.

Mogelijkheden touringcarverhuur

U huurt bij ons al een touringcar vanaf 15 personen en in de dubbeldekkers kunt u met 90 personen op stap. Bij grotere groepen zetten wij meerdere bussen in. De touringcars verschillen ook in comfort. Als u dat wenst zijn er verschillende opties mogelijk zoals een royal class opstellen, een koelkast of een dvd-speler. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Schoolreizen en dagtochten

U kunt ook een compleet uitje voor uw school, vereniging of groep bij ons boeken. Op onze schoolreizenpagina staan een aantal suggesties voor dagen naar dierentuin, pretparken, musea en speeltuinen. Uiteraard kunnen wij ook andere uitjes regelen inclusief de toegangstickets. Wij verzorgen ook al jaren dagtochten voor groepen. Of u nu zelf al een idee heeft of niet, wij maken het graag voor u in orde. Zo hoeft u alleen maar in de touringcar te stappen voor een onbezorgd dagje uit dat tot in de puntjes geregeld is. Vanuit Dordrecht kunt u veel mooie uitjes maken.

Meer informatie en vrijblijvende offerte

Wilt u een touringcar huren in Dordrecht? Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze offertepagina. Als u een vraag heeft of direct van ons wilt horen wat wij voor u kunnen doen, mag u natuurlijk ook altijd bellen op 0186 633 666.

Touringcar huren in Dordrecht