• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Capelle aan den IJssel

Wilt u een touringcar huren in Capelle aan den IJssel? Comfort Touring biedt passend vervoer voor heel diverse groepen. Wij bieden touringcars vanaf 15 personen in diverse comfortklasses. Dus of u nu een luxe vipbus zoekt om een zakendelegatie rond te rijden of met de hele voetbalvereniging naar de Efteling wilt. Wij hebben één of meerdere geschikte bussen voor u. Bel ons voor meer informatie op 0186 633 666.

Passend vervoer voor iedere groep

De mogelijkheden voor het huren van een touringcar zijn heel divers. U kunt bij ons terecht voor een heel kort ritje met weinig mensen of juist een meerdaagse trip naar het buitenland. Wij rijden u graag naar uw bestemming en weer terug. Onze bussen zijn allemaal voorzien van airco en inclusief chauffeur.

Schoolreizen

Comfort Touring verzorgt ook al jaren schoolreizen, werkweken en andere excursies voor basis- en middelbare scholen. Op onze speciale schoolreispagina vindt u een aantal ideeën. Wij kunnen de schoolreis compleet voor u regelen, bijvoorbeeld inclusief toegangstickets of een rondleiding.

Vrijblijvende offerte

Een touringcar huren in Capelle aan den IJssel is eenvoudig. Op onze offertepagina kunt u uw gegevens achterlaten. U ontvangt vervolgens van ons een vrijblijvende prijsopgave. Wilt u liever bellen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zijn bereikbaar op 0186 633 666.

Touringcar huren doet u bij Comfort Touring