• Edisonstraat 12 - Oud-Beijerland
  • 0186 633 666

Touringcar huren in Barendrecht

Wilt u een touringcar huren in Barendrecht? Comfort Touring ligt in Oud-Beijerland – net aan de andere kant van de Heinenoordtunnel. Wij vervoeren dan ook graag groepen vanuit Barendrecht naar bestemmingen in heel Nederland of daarbuiten. Ons wagenpark is breed, dus wij kunnen voor iedere groep passend vervoer bieden. Scholen kunnen met onze dubbeldekkers op schoolreis of met een kleinere groep op excursie naar het museum of de natuur. Groepen gaan met ons naar feesten, concerten, op dagtocht of ze vragen ons vervoer voor hun bruiloft of huwelijksjubileum te regelen. Wij zorgen ervoor dat de bus op tijd voorrijdt, zodat u onbezorgd kunt genieten van een uitje.

Waarom een touringcar huren bij Comfort Touring?

Comfort Touring heeft jarenlange ervaring met touringcarverhuur. Onze medewerkers denken met u mee en zorgen ervoor dat alles goed geregeld is. Als u ons belt op 0186 633 666 kunnen wij u meestal direct een vrijblijvende prijs geven voor uw touringcarvervoer. U kunt ook bij ons terecht voor complete dagtochten of schoolreizen. Wij regelen dan uw complete uitje voor u – indien gewenst stellen we zelfs het hele programma op. Wel zo makkelijk, want wij weten de leukste uitjes of schoolreisbestemmingen. Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat de veiligheid en het comfort van onze bussen in zijn.

Vragen over touringcar huren in Barendrecht

Wilt u een touringcar huren in Barendrecht via Comfort Touring? Neem dan contact met ons op door te bellen op 0186 633 666 of laat uw gegevens achter via onze offertepagina. Onze adviseurs nemen dan contact met u op bij vragen of sturen u een vrijblijvende prijsopgave.

Touringcar huren? Bel Comfort Touring